Perras Bygg i Trönödal AB

NYBYGGNATION & TOTALENTREPRENAD

Projektledning
Ritningar
Bygglovshantering

Samordning av projektörer och underentreprenörer
Konstruktion
Byggnation

PROJEKTLEDNING
Perras Bygg erbjuder totalentreprenad och projektledning.
Oavsett byggstorlek lägger vi jobbet som projekt med tydlig strategi och målsättning innan påbörjat byggjobb.  Detta förenklar för både oss och våra kunder. En projektplan skapad ihop med vår kund innebär att vi alla vet vad som förväntas av projektet och hur allt går till. Med detta har vi även klart för oss vilka som är inblandade i arbetet och det ger vår kund god tid för att välja material, ute som inne. Smidigt, effektivt och praktiskt för alla.

RITNINGAR

Perras Bygg erbjuder helhetslösningar från idé till ritning till färdigt hus, klart för er att skapa ett hem. Vi hjälper er med allt från bygglov till ritningar till ett nyckelfärdigt hus. Om ni planerar att bygga nytt hus eller bygga till på ett befintligt hus? Välkomna att kontakta oss så hjälper vi er att förverkliga era drömmar och byggplaner.

KVALITÉ
Vi anlitar mycket skickliga hantverkare inom branschen vid totalentreprenad.
Vi har höga kvalitetskrav och dessa entreprenörer håller samma mått och servicenivå som har blivit vårt signum. Nöjda kunder rekommenderar oss och detta är det högsta betyget för oss, och våra nya kunders trygghet.